1

Topic: no sound playback in presentation

After upgrading to AC 8.0  from 7.5 I can't play the sound embedded in the  presentation I share with my students.
The presentation was made in Power Point 2007,  the sound was embedded with the help of Adobe Presenter 7.
It all worked well in AC 7.5.

2

Re: no sound playback in presentation

You are sharing from content library or uploading ZIP published output of Presenter?
In connect Meeting can you see edited time for every slide?

3

Re: no sound playback in presentation

We are sharing from content library and we publish the presentation using Adobe Presenter 7. In connect Meeting we can see edited time for every slide.

4

Re: no sound playback in presentation

Can you hear VoIP or any other audio in meeting like may be sharing mp3?

5

Re: no sound playback in presentation

Yes, I can hear audio , when I'm sharing mp3 and flv files . I can't hear the sound of  presentation  in the  meeting room.
I can only hear audio in presentation when I open it in Explorer (using URL for Viewing in Content).

6

Re: no sound playback in presentation

Even i have Observed the same problem, when i have shared the content published with Presenter 7.0.2 ,  Republishing using Presenter 7.0.5 solves the problem for me.
Hope this helps for you .

7

Re: no sound playback in presentation

Thanx for your advice)) It DID work!

8

Re: no sound playback in presentation

snikhil wrote:

Even i have Observed the same problem, when i have shared the content published with Presenter 7.0.2 ,  Republishing using Presenter 7.0.5 solves the problem for me.
Hope this helps for you .

We had this same problem after just upgrading to v8 sp1 and after updating Presenter all is working as it should.  Thanks!

9

Re: no sound playback in presentation

Yes run all the updates on your Presenter and make sure you run them all  - you should be all set. We had the same issue.